Faciliteter

Skolen ligger tre minutters gang fra Vigerslev Allé Station, hvor F-linjen kører hvert 5. minut.

Der er direkte adgang til stationen, uden at nogen gade skal krydses.

Ved stationen er der busstoppesteder for linjerne 1A og 132.

På selve skolen hører de mindste klasser hjemme i stueetagen, de mellemste på 1. sal og de to største på 2. sal.

Hver klasse har sit eget lokale med computer og adgang til nettet.

Der er installeret wi-fi på hele skolen.

Hver sal har sit eget fælleslokale.

I kælderetagen findes skolefritidsordningen med aktivitetsrum, sløjdlokale, boldbane, teaterscene og åbent køkken.

Skolegården er indrettet med boldbur, legehus, stor sandkasse, forhindringsbane og et moderne klatrestativ.

På stueetagen findes musiklokalet med plads til skolens band.

På 1. sal er et it-lokale indrettet med 10 stationære computere og ubegrænset plads til bærbare, som alle kan sluttes til nettet. Hver computer er forbundet med en projektor, så skærmbillederne kan vises på storskærm.

På 1. sal findes også et velindrettet fysiklokale.

På 2. sal findes administration, lærerværelse, uddannelsesvejledning, sundhedsplejerske og tosprogsundervisning.

Fælleslokalet på 2. sal bruges til filmfremvisning, foredrag, fremlæggelser samt lektiecafé.